tisdag 2 oktober 2012

Roligaste utekvällen på länge!

Jag måste berätta om den roligaste party kvällen i USA. Det var sista helgen innan vi skulle åka hem. Vi hade kommit hem från Vegas på lördagen och kände att vi inte riktigt hade festat av oss som vi kanske hade tänkt oss. Så alla vi var lite festsugna. Vi förfestade lite hemma med några drinkar och spel, Kings Cup! ;) Sen drog vi ut till en karaokebar i Santa Monica. Det var nog den minsta baren jag varit på, eller jag vet inte om det bara verkade så eftersom det var smockfullt med folk. Vi var som packade sardiner där inne iaf. Folk sjöng och hade det trevligt och vi stod tätt tätt inpå varandra och försökta gunga till musiken, men det gick inte så bra. Farhad beställde en drinkar, de hade inga cocktail drinkar och ingen apelsin juice att blanda vodkan med så istället fick jag Vodka med kolsyrat vatten!!!! DON´T TRY THIS AT HOME! sååå äckligt!! Farhad skrämde mig med att han hade skrivit upp mig på karaoke lista och att jag var näst på tur att sjunga! Jag fick panik och ville därifrån!! Jag sjunger gärna när jag står i duschen och när jag är ensam hemma men inte på en karaoke bar! Vi gick ut därifrån och då fick jag reda på att han inte alls hade skrivit upp mig. Puh!

Vi stack in till en nattklubb precis bredvid som hette Lounge tror jag. Det var inte alls lika mycket folk där och musiken var jättebra! Vi började dansa och ha oss. Mia köpte lite öl till oss och allt var wunderbar!! Men så började jag känna att mina fötter pulserade! Jag hade tagit på mig mina snyggaste men obekvämaste pumps! oooh jag kunde knappt stå på mina fötter, det var som att gå på nålar. Så jag satte mig i soffan bredvid dansgolvet och dansade med överkroppen! viftade med armarna och "gungade" med huvvet. haha såg bara mysko ut. Bredvid mig i soffan fanns två presentpåsar och en öppen handväska som en tjej bara hade slängt dit!! Pucko! Jag stängde hennes handväska, man vet aldrig vad det är för människor som finns där som kanske är intresserade av ens plånbok eller nåt. (notera att jag stängde handväskan, mycket snällt!). Farhad och Mia kom flera gånger och försökte få med mig upp på dansgolvet men jag orkade inte. Istället tog jag ner handen i en av presentpåsarna, inte diskret direkt, och fiskade upp en grön slemmig grej som såg skitrolig ut! Vi asgarvade när vi såg vad som fanns i påsen. Jag undrade lite försiktigt om det hade varit dumt att öppna den slemmiga grejjen samtidigt som jag började öppna paketet men la tillbaka det sen. Farhad tog upp det och öppnade det. Sen var kalaset igång!! OMG som vi skrattade! Vi viftade omrking med den slemmiga grejjen, spankade folk i rumpan med den och nån fick det i ögat. tyvärr. Meen vi hade kul!!! När Devin och Mia fått reda på vart vi fiskat upp den grejen ifrån gick de till soffan och tog fram en massa annat. Glasögon med mustasch, nån slemmig lila grej och en sån virvel som man slänger ner för trappan! Vi fulade oss som f*n med de här grejerna!! Jag och Mia snurrade virveln mitt på dansgolvet samtidigt som Devin hoppade över den. (som att hoppa hopprep) Folk stirrade på oss och undrade vart vi hade fått sakerna ifrån. Vi visste inte, vi bara ryckte med axlarna och garvade. Guud som vi skrattade, vi skrattade så vi fick ont i magen.
På vägen hem var det lika galet! Vi posade vid alla möjliga ställen,  klättrade överallt och skrattade så att vi nästan kissade på oss. Jag tog till slut av mig mina skor och gick barfota! Det här händer inte ofta, men i USA hände det. Eftersom jag hade fullt upp med att posa och fula mig så fick Farhad bära mina skor, men han tröttnade också så han försökte tvinga Devin att bära de. Men han ville inte. Till slut fick jag bära de iaf. Hade det inte varit de snyggaste skorna någonsin så hade jag slängt de i närmaste soptunna! Meen neej de behöll jag och jag kommer använda de många gånger till! Summan av kardemumman så bestod den här kvällen av mycket dricka, mycket dans, mycket skratt och mycket barnslighet! Alla vågade bjuda på sig själva, släppa loss och bara ha kul! A Memory for life!


:-D


1 kommentar: