torsdag 14 november 2013

jag önskar att jag var....

lite mer av allt annat! Verkligen ALLT ANNAT än vad jag är just nu!
Jag önskar att jag var en bättre planerare.. att jag kunde planera och fixa saker saker i god tid. Folk frågar vad jag önskar mig i julklapp och jag har absolut ingen aning! Jag har inte ens tänkt på det. För mig är julen alldeles för långt bort (fast det är mitten av november). Jag har inte planerat någonting som har med julen att göra. Jag har inte ens köpt en endaste julklapp! Vi ska ha glöggkväll hemma hos och jag har inte planerat nånting där! vilka kakor ska jag baka? hur ska julklappsleken gå till? NÄR ska jag börja förbereda??... Tanken är även att jag ska fixa en fin julkrans att ha på dörren men jag har fortf inte handlat allt som jag behöver till den! Problemet är att jag har en sambo som är ännu värre än mig så där kan vi inte ens komplettera varandra!

Jag önskar att jag var mer pysslig..Eller jag kan pyssla och jag är duktig på det jag gör NÄR jag gör det.. Men jag tar mig aldrig tid till att göra allt sånt som jag vill göra..sånt som jag går och tänkte på att jag ska göra t.ex. sy en gardin.. Jag har många idéer på vad jag vill göra men de rinner oftast ut i sand. väldigt tråkigt och frustrerande..

Jag önskar att jag var mer envis! Hade jag varit mer envis så hade pysslandet kanske kommit igång. Jag ger upp alldeles för lätt när jag försöker lära mig något. Spela gitarr är ett exempel. Jag har försökt det i många år men det enda jag kan är att ta de enklaste akorderna och slå lite på strängarna. Det har varit för svårt och tidskrävande så jag har gett upp. Som med allt annat...

Planera, pyssla och vara envis. Det vill jag vara!!


3 kommentarer:

  1. Lussekatter, saffransbullar, pepparkakor, musslor & julgodis, tex. Åk tilm enklating utanför hbg i helgen, hon har julinspiration i butiken! Älskar den :)

    SvaraRadera
  2. Gå igenom smink, parfym tex & önska dig sånt du kan behöva. Även om det ibland är "tråkiga" saker. Önska presentkort på din favorit klädes, sko butik? Eller ngt snygg inredning som du vill ha men inte vill köpa själv. Önska du inte nytt porslin? Bara lite tips :)

    SvaraRadera
  3. Tack för tipsen fina Mia! och Gustav ;) . Är faktiskt lite sugen på att åka till enklating..:) Kramar

    SvaraRadera