söndag 29 januari 2012

Summa summarum

Söndagskväll och helgen är snart slut. Men jag är inte bitter för det, har haft en helt underbar helg!

Fredag: Dagen på jobbet var sådär, jag hade en fruktansvärd huvudvärk som inte ville ge med sig trots alla alvedon och ipren. Men till slut fick jag en muskelavslappnande tablett av en kollega och vips var det onda borta! På kvällen gick jag och Andrè ut för att äta. Efter fyra månader tillsammans var vi ute på vår första date!! <3 Jag beställde en hälsotallrik som jag ätit en gång innan å det stället och som är riktigt god! Andrè beställde plankstek. Min hälsotallrik bestod av kycklingfileer, bulgur med cashewnötter, sallad och pitabröd vid sidan om med nån dippsås. MEN det tråkiga var att kycklingfileerna som jag fick var helt brända på ena sidan, de var kolsvarta! Då hände något som jag är väääldigt stolt över mig själv för! Den töntiga Jag hade skrapat av det svarta och ätit upp de ändå, men så tyckte Andrè att jag var fjantig som inte klagade till personalen. Jag vill varken vara töntig eller fjantig så jag vände mig till servitören och bad om nya kycklingfilleer, det tog inte många minuter innan jag fick nya stekta kycklingfileer som smakade väldigt gott! Duktiga jag!! Efter maten tänkte vi dra till Harrys för en drink, men det slutade med att vi gick hem. Vi laddade ner Saturday Night Fever och en halvtimme in i filmen hade båda däckat i soffan.

Lördag: Jag hade tvättid från kl.7-10, inget kul att gå upp så tidigt men jag var tvungen! Efter det träffade jag mamma på stan och vi mötte upp Ivana på stationen. Vi shoppade lite H&M, tog en runda på Kupan sen gick mamma hem och jag och ivana åkte till coop  för att handla. Jag vet inte hur vi kom in på det men vi började prata om olika händelser från tiden då vi precis hade fått körkort. Vi stod bokstavligt talat med benen i kors på coops parkering och höll på att kissa på oss av skratt! Vi glömmer nog aldrig "Har du fått ditt körkort i ett Kellogs paket eller!?" och "Hoppas pappa inte satt igång larmet på bilen!"... Jag och Ivana gick hem till mig, lagade mat, pratade, skrattade och hade det väldigt roligt! Vi har kommit fram till att ska man göra något får man sätta sig ner och boka ett datum direkt!! så det gjorde vi, 24/3 ska vi göra en grej! På kvällen kom Amina, vi drack vin, åt ostbricka, snackade en massa tjejsnack och hade det mycket mycket trevligt! Tyvärr var det snart dags för Ivana att ta tåget hem. Jag och Amina följde Ivana till stationen, sen gick vi tillbaka hem till mig och satt en stund till innan Amina också stack hem.

Söndag: Idag har jag spenderat dagen hos världens bästa familj, min familj! <3 . Vi fikade och tittade på handbollsmatchen mellan Spanien och Kroatien. Kroatien vann så klart och tog hem bronset i det europeiska mästerskapet! Jag och Emma har bestämt att vi ska möblera om hennes rum, så nu har jag börjat skissa upp hur vi ska göra och skriva upp vad vi behöver köpa. Nu är Andrè här, som egentligen skulle kommit imorgon, men sötisen ändrade sig och kom ikväll! Vilken tur för jag har saknat honom muchos! Kl är 9 och jag ska snart i säng. Det är sjukt hur trött jag har varit de senaste kvällarna då jag gått och lagt mig runt 22.00 vilket jag aldrig tidigare gjort! Nu känner jag mig rätt trött så jag avslutar här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar