måndag 8 juli 2013

Semestern är här!Semestern är här och jag mår toppen!! ☼
Ätnligen, jag som har längtat och längtat! 
Vädret är med oss, hoppas bara det håller sig såhär. 

Vi har hunnit med en del fast det bara gått 3 dagar sen min sista arbetsdag innan semestern. Vi har varit på kalas, ätit god mat, druckit gott + en mindre god "drink" ;) eller som jag trodde var bara vanligt vatten. Tack så mycket A,R,R och J. Det var verkligen jättegott!  Men som man säger "Hämnden är ljuv" mouhahaha!!

Vi har ätit brunch på stan och vi har shoppat. Vi har varit på Killeboom festivalen i Sölvesborg och tittat på André som spelade där med bandet There we sat in snow. De är så duktiga och vi är jättestolta över killarna. Ni kan lyssna på deras nya skiva på Spotify, skriv Pinevalley Road och ni får upp deras EP. Efter deras spelning åkte vi tillbaka till stan och fortsatte festa på södertorg till livemusik. Det är sommar i city som det heter och det är musik varje kväll, så är ni sugna på att komma hit och umgås med oss hör bara av er ;). 

Igår var vi hos mina föräldrar, tanken var att vi skulle bada i poolen men vattnet var så kallt så ingen, förutom Emma, vågade doppa sig. Vi hade iaf vattenkrig (alla mot Ivan hihihi) så lite svalkande var det trots allt. André råkade tyvärr slå huvudet i taket till garaget och det började blöda :( , men nu är det bra, det var egentligen inte så farligt. Han såg väl att alla vi andra sprang runt garaget och eftersom ingen av oss når upp till taket så gick det smärtfritt för oss. Men långeman fick sig ett hack i huvvet. Det är bra och vara liten ibland :) .. Vi åt även grillat och jag var sugen på lök. vet inte om det heter unglök på svenska, men det är iaf gott att doppa löken i salt och äta det till grillmat. Jag tål inte lök men var sugen så jag ått upp en hel unglök + all lök som fanns i salladen. En kvart senare mådde jag illa och hade ont i magen. Jäkla skit! Jag som mått så bra och magen har läkt och jag har kunnat äta det mesta under väldigt lång tid. Vi fick iaf åka hem. Jag kräktes två gånger och sen somnade jag i sängen. Efteråt var illamåendet borta med smärtan i magen var kvar resten av kvällen. Så nu har jag förstört min mage och måste vara försiktig med vara jag stoppar i mig tills det blir bättre igen.. 

Meeeen sånt händer. Nu tar vi lite Capre Diem och njuter av sommaren! 


De senaste dagarna i bilder ☻


Mamma, pappa och Emma åkte till Bosnien idag och jag hoppas att de får en underbar semester.
Jag hoppas också att ni alla där ute njuter av dagarna och det fina vädret.

Puss & Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar