söndag 21 juli 2013

I heard he sang a good song, I heard he had a style.

Har den här sången på hjärnan just nu

I heard he sang a good song, I heard he had a style. And so I came to see him and listen for a while. And there he was this young boy, a stranger to my eyes.

Strumming my pain with his fingers,
(one time, one time)
singing my life with his words,
(two time, two time)
killing me softly with his song,
killing me softly with his song,
telling my whole life with his words,
killing me softly with his song

Fugees.. Gamla goa 90-talet!

Ok. Klockan är 00:55 och jag kan inte sova!!!!!!! Det här är det jobbigaste jag vet, när John Blund vägrar ta sitt ansvar!

Jag gick och sympati la mig med André när han skulle gå och lägga sig kl 22:00! Hans semester är slut och första jobbedagen börjar imorgon. Alltså sen kl.22:00 har jag legat här och stirrat upp i taket. Mer eller mindre. Jag kände mig lite trött när jag la mig, men jag tänkte läsa lite först för att trötta ut mig ordentligt. Fifty shades of gray, jäkla bok! Den har fått två chanser av mig och nu ger jag upp. Skittråkig bok! Nää men egentligen är det så att jag inte har tid att läsa nån bok just nu och då blir det att den bara ligger där. Ibland tar jag och läser 3-4 sidor och sen lägger jag undan den igen. Och jag orkar inte hålla på så därför ger jag upp. Lämnar tillbaka den och tackar för lånet! :)

Jaa, under den här tiden som jag legat här vaken har jag hunnit gå igenom facebook två gånger, Instagram tre gånger, läst aftonbladet och spelat Words in a pic.. Men att sova går inte.

Samtidigt som jag ligger såhär vaken, vrider och vänder på mig så snurrar olika tankar i huvudet på mig. En hel del "tänk om.." tankar.. de är jobbiga. Sådana tankar har jag haft enda sen jag var liten. "Tänk om jag hade valt att göra det här istället för det där, vart hade jag varit nu?" . jag hatar de tankarna för det är riktiga grubblar tankar. Onödiga tankar som tar en massa energi ifrån en. Man kan ändå inte ändra sitt förflutna så varför hålla på och grubbla över det!? Gasah blir så trött på mig själv ibland! .....

Sen kommer en massa minnen upp också. Jag fyller år om några dagar. Och jag kan säga såhär, jo äldre jag blir desto mindre speciella blir mina födelsedagar för mig. När man var liten firade man med kalas, disco, tårta och presenter. Man hade vissa traditioner som tyvärr av olika anledningar har upphört nu när man blivit äldre. Och därför blir det inte riktigt så att jag längtar till min födelsedag längre. Visst är det trevligt och bli firad och speciellt när någon annan vill fira min dag tillsammans med mig, det är jag väldigt tacksam för och glad över :) ..men det är inte riktigt samma sak som det var förr. Of course...Men iom att det är min födelsedag snart så har jag tänkt mycket på min mormor och morfar idag. De brukade alltid beställa en viss tårta till mig på min födelsedag. ( Havanna, för er som vet vilken det är) Alltid alltid!! Det spelade ingen roll hur lite pengar de hade eller hur sjuka de var, de glömde aldrig min födelsedag och de glömde aldrig att köpa tårtan till mig! Det är den godaste tårtan i hela världen, och den avnjöt vi tillsammans varje år. och varje år konstaterade vi att det var världens godaste tårta! :) tyvärr smakar den inte lika gott utan er. :( Men så kom det dåliga samvetet, tänk om jag inte tackat de ordentligt för den här gesten? Den tacksamheten och uppskattningen som jag kände då och som jag känner än idag. Fick de se det? Jag hoppas det! Jag saknar de väldigt väldigt mycket! Och jag önskar att de kunde fira min födelsedag tillsammans med mig nu! Så som vi alltid gjort förut.

Jaa när man ligger såhär så kommer även en massa andra minnen upp, en del trevliga och en del jobbiga... Man hinner gå igenom mycket uppe i huvvet vid sådana här tillfällen ..

Näää jag får väl avsluta min mini novell här och tvinga mig själv till att ligga stilla och blunda. Jag kanske somnar då..

God natt på er och sov gott!
:*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar