torsdag 5 juli 2012

Glossy Box June

Igår fick jag min andra Glossy Box paket! Yeei blir så glad varje gång jag får den! Alltid lika snyggt inpackat och fina gejer på det! Det här unnar jag mig varje månad och det tycker jag är lyx! Varför skulle jag inte kunna göra det? Folk tycker att det är onödigt, att det är dyrt och att det är skitgrejer.!?  Först och främst är det inga skitgrejer! Och för det andra är det mina pengar och jag gör vad jag vill med de! Och när jag tröttnar på det så avbryter jag bara prenumerationen! Sådeså! 


I Glossy Boxen den här månaden: 

1. MURAD Skin Perfecting Primer - Blemish & Shine Control
2. TONI & GUY Sea Salt Texturizing Spray
3. ANATOMICALS SPF Lip Balm
4. HAWAIIAN TROPIC Silk Hydration Protective Sun Lotion
5. MOROCCANOILOriginal Oil Treatment & Light Oil treatment
6. FEMME NATURAL BOOST Bonusprodukt

mmm fina grejer det. Är det någon som är sugen på att testa Glossy Box, kan ni höra av er till mig så skickar jag en inbjudan ;) .. 

Igår var jag på bio med syskonen och såg Ice Age 4! Den var bra men inte jätterolig. Jag skrattade inte så jag fick magmuskler iaf.. tyvärr! Men ändå sevärd ;) .. Iaf det jag ville komma fram till är: Innan utgången så tog jag fram halva min garderob för att hitta den perfekta bio outfiten! jag vill inte vara för slappt klädd när jag ska på bio! Det ska vara snyggt, bekvämt och varmt men inte för varmt. Det är rätt kallt i biosalongerna. Under tiden som min säng fylldes med ett berg av kläder ploppade plötsligt den här söta klänningen fram!! Gissa om jag blev glaaaad!!! Den köpte jag för kanske 2 år sen och har använt den en gång! Provade den igen och den sitter så fint! Den kommer att användas flitigt i sommar! (hoppas jag) .. 


Det är mycket som händer nu ..mycket blandade känslor inom mig.. men det tar vi i ett annat inlägg , en annan dag. 

Pussaaar och kramar!

1 kommentar:

  1. Fin :)
    Jag finns här om du vill dela med dig av dina känslor! Kram

    SvaraRadera