tisdag 14 augusti 2012

8 mumsiga saker som boostar hälsan!
 Lakrits:  Lakritsroten innehåller bland annat B-vitamin, salicylsyra och antioxidanter!


(salicylsyra är bland annat bra för huden)Dadlar: Dadlar är ett superalternativ till socker, fulla med nyttig energi och näring. Dessutom är det höga fiberinnehållet bra för matsmältningen.Avokado: Späckad med nyttiga fetter och dessutom gör den dig både snygg och smart. Avokado boostar nämligen hjärnkapaciteten och bidrar till att förhindra uppkomsten av rynkor!Chili: Bättrar på immunförsvaret, höjer förbränningen och gör dig piggare. Chili spicar även upp en speciell lust ;)


Jordnötssmör: Glöm att jordnötssmör är lika med skräpmat. Det är en bra proteinkälla med massor av olika vitaminer, antioxidanter och fetter!


Kokos: Ny forskning visar att kokos, tvärtemot vad man trott tidigare, kan motverka hjärt- och kärlsjukdomar. Dessutom hjälper den dig att vinka bye bye till begynnande förkylningar.


Hamburgare: En hemlagad burgare ger dig en bra sammansättning av både kolhydrater och protein, samitdigt som du får i dig järn.


Ost: Den höga kalciumhalten hjälper till att stärka ditt skelett och dina tänder och stimulerar blodcirkulationen. Vissa studier visar även att ost dessutom kan motverka cancer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar